Φεβρουάριος '15: Negotiation Approach - Effective Dispute System Training

Το Κέντρο μας, συνεχίζοντας την παροχή υψηλών εκπαιδευτικών προγραμμάτων σε συνεργασία με τον διεθνώς αναγνωρισμένο φορέα CEDR, διοργάνωνει διήμερο σεμινάριο εντός του Φεβρουαρίου (κάθε μέρα 09.00-17.00) με θέμα "Negotiation Approach- Effective Dispute System". Οι συμμετέχοντες στην εκπαίδευση θα έχουν την ευκαιρία να εντρυφήσουν στα εξής πεδία:

- Αρχές και στάδια μιας διαπραγμάτευσης 

- Τεχνικές Αποτελεσματικής Επικοινωνίας 

- Λήψη αποφάσεων και ανάληψη ρίσκου

- Χειρισμός αδιέξοδων καταστάσεων

- Πολυμερείς διαπραγματεύσεις

- Πολύπλοκες διαπραγματεύσεις

- Εισαγωγή στις τεχνικές διαμεσολάβησης. 

Η εκπαίδευση απευθύνεται σε επαγγελματίες του χώρου των διαπραγματεύσεων αλλά και σε όποιον ενδιαφέρεται να αποκτήσει εξοικείωση στον εν λόγω τομέα, με ή χωρίς προηγούμενη εμπειρία.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων ανέρχεται στους 18 αυστηρά. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για έγκαιρες δηλώσεις συμμετοχής καθώς και για τη συμμετοχή δύο ατόμων το κόστος ανέρχεται στα 650 ευρώ/ συμμετέχοντα.

Το πρόγραμμα διευθύνεται από τον επικεφαλής της CEDR Negotiation & Leadership Academy Ranse Howell. Επισυνάπτονται επίσης τα βιογραφικά σημειώματα των λοιπών εκπαιδευτών.

Βρείτε συνημμένα το πρόγραμμα της διήμερης εκπαίδευσης. Αναμένεται άμεσα η οριστικοποίηση των ημερομηνιών διεξαγωγής του σεμιναρίου

Για δηλώσεις ενδιαφέροντος, παρακαλούμε αποστείλατε συμπληρωμένη τη συνημμένη δήλωση ενδιαφέροντος στο info@hellenic-mediation.gr ή στο elmysiri@sae-epe.gr. Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο 210-3620274 καθημερινά, 09.30-16.00, κα Ελισάβετ Μυσίρη.

Μη χάσετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα βιωματικά σεμινάρια του τομέα των διαπραγματεύσεων!

neg approach

 

Additional Info

  • Θέμα: Negotiation Approach-Effective Dispute System
  • Διάρκεια: 09.00-17.00
  • Ημερομηνίες: Φεβρουάριος '15 (αναμένεται οριστικοποίηση)
  • Εκπαιδευτικός χώρος: Πανεπιστημίου 16, Σύνταγμα
  • Κόστος: 650 ευρώ