19-26 Νοεμβρίου 2014: Νέα Εκπαίδευση & Διαπίστευση Διαμεσολαβητών από το CEDR στην Κύπρο

 ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ: Παρασκευή 7 Νοεμβρίου

Το ΕλλΚΔΔ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία του με το CEDR, το Πανεπιστήμιο Κύπρου (Τμήμα Νομικής) και τον  Παγκύπριο Δικηγορικό Σύλλογο  για παροχή προγραμμάτων εκπαίδευσης διαμεσολαβητών τώρα και στην Κύπρο.

Η ολοκλήρωση της εκπαίδευσης οδηγεί σε πιστοποίηση διαμεσολαβητή από τον CEDR βάσει διεθνών προτύπων (CEDR Accredited Mediator).

Το τρίτο σεμινάριο βασικής εκπαίδευσης διαμεσολαβητών θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του Πανεπιστημίου Κύπρου στη Λευκωσία κατά το διάστημα 19-24 Νοεμβρίου 2014, ώρες 09.00-18.00 καθημερινά, στην ελληνική και αγγλική γλώσσα ενώ θα ακολουθήσει διήμερο αξιολόγησης (25-26 Νοεμβρίου) για την πιστοποίηση. 

Αιτήσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές μέχρι και την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014 μέσω της αποστολής της δήλωσης συμμετοχής στο elmysiri@sae-epe.gr.

Καθώς ο αριθμός συμμετεχόντων είναι συγκεκριμένος, παρακαλούμε όπως δηλώσετε συμμετοχή έγκαιρα και μόνο μέσω της συνημμένης φόρμας.

Βρείτε συνημμένα την ανακοίνωση του προγράμματος εκπαίδευσης, πληροφοριακό έντυπο, ανακοίνωση για την καταβολή του κόστους καθώς και την αίτηση συμμετοχής.

Καλή αρχή στους συναδέλφους μας!

 

 

  

Additional Info

  • Θέμα: Cyprus Mediation Training
  • Διάρκεια: 5+2 ημέρες
  • Ημερομηνίες: 19-26 Noεμβρίου 2014
  • Εκπαιδευτικός χώρος: Εγκαταστάσεις Πανεπιστημίου Κύπρου
  • Κόστος: 2.450 €