16-21 Μαρτίου: Εκπαίδευση στη Διαμεσολάβηση - Τελευταίες θέσεις!

Το ΕλλΚΔΔ, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Κατάρτισης Διαμεσολαβητών Λάρισας, συνεχίζει την παροχή ποιοτικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων στον τομέα της διαμεσολάβησης με πίστη στη χρησιμότητα και στη διάδοση του θεσμού, ο οποίος αποτελεί σύμφωνα με πολλούς την πιο αξιόπιστη μέθοδο εξωδικαστικής επίλυσης διαφορών. Η εκπαίδευση διενεργείται όπως πάντα σε συνεργασία με τον διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό CEDR.

Η επόμενη εκπαίδευση προγραμματίζεται για την περίοδο 16-21 Μαρτίου 2015 (πέντε ημέρες εκπαίδευσης + τελευταία ημέρα αξιολόγησηςκαι η προθεσμία για τις αιτήσεις ξεκίνησε παρατείνεται μέχρι και την Πέμπτη 5 Μαρτίου.  

Η διάρκεια της εκπαίδευσης είναι 60 ώρες και στηρίζεται στην αρχή της βιωματικής εκπαίδευσης, αφού προβλέπονται ασκήσεις προσoμοίωσης διαμεσολαβήσεων και παιχνίδια ρόλων στο μεγαλύτερο μέρος της. Η εκπαίδευση γίνεται στην ελληνική και αγγλική γλώσσα ενώ προσφέρεται ταυτόχρονη διερμηνεία.

Βρείτε συνημμένα ενημερωτικό φυλλάδιο για το Πρόγραμμα καθώς και δήλωση συμμετοχής.

Μπορείτε να δείτε την πρωτότυπη ανακοίνωση του φορέα εδώ

Για περαιτέρω πληροφορίες, παρακαλούμε απευθυνθείτε στο 210-3620274, κα Ελισάβετ Μυσίρη (09.00-16.00) ή στο e-mail elmysiri@sae-epe.gr.

 

 

 

 

 

Additional Info

  • Θέμα: Βασική εκπαίδευση στη Διαμεσολάβηση
  • Διάρκεια: 5+1 ημέρες
  • Ημερομηνίες: 16-21 Μαρτίου 2015
  • Εκπαιδευτικός χώρος: Λάρισα, Επιμελητήριο Λάρισας
  • Κόστος: 1650 ευρώ