Νέα εκπαίδευση Negotiations Skills and Practice

negotiations2

Το Ελληνικό Κέντρο Διαμεσολάβησης και Διαιτησίας, σε συνεργασία με τον διεθνώς αναγνωρισμένο φορέα CEDR ανακοινώνει την διεξαγωγή τριήμερου εκπαιδευτικού προγράμματος με θέμα "Negotiations Skills & Practice" στα γραφεία του Κέντρου μας, Πανεπιστημίου 16, Αθήνα.

Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε δικηγόρους, διαμεσολαβητές, επαγγελματίες του χώρου που ασχολούνται με τις διαπραγματεύσεις, αλλά και σε όσους επιθυμούν να βελτιώσουν τις διαπραγματευτικές τους ικανότητες. Η εκπαίδευση διενεργείται στα αγγλικά και εστιάζει κυρίως σε τεχνικές επικοινωνίας, διαπραγματευτικές τεχνικές, διαπραγματεύσεις μεταξύ οργανισμών, και τεχνικές που επιδιώκουν σε πιο αποτελεσματική επικοινωνία και αντιμετώπιση αδιεξόδου.

Μετά το πέρας της εκπαίδευσης θα δοθεί σχετικό πιστοποιητικό συμμετοχής από το CEDR.

Οι ημερομηνίες αναμένεται να οριστικοποιηθούν.

Βρείτε συνημμένα σχετική ανακοίνωση.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις ενδιαφέροντος παρακαλούμε απευθυνθείτε στο 210-3620274 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , κα Ισμήνη Καραγιώργη.

Attachments:
Download this file (Negotiationsflyer_2015.pdf)Negotiationsflyer_2015.pdf200 kB