Νέο Σεμινάριο Οικογενειακής Διαμεσολάβησης

Κατόπιν δικού σας αιτήματος και έπειτα από την επιτυχή έκβαση του τριήμερου σεμιναρίου με θέμα "Επίλυση Συγκρούσεων στην Οικογένεια με Διαμεσολάβηση" που διοργανώθηκε από το Κέντρο μας και το Ανοικτό Ψυχοθεραπευτικό Κέντρο, το ΕλλΚΔΔ ανακοινώνει ένα νέο τριήμερο σεμινάριο με θέμα την χρήση του θεσμού της Διαμεσολάβησης στις Οικογενειακές Διαφορές.

 

"Βρίσκω εξαιρετική την ιδέα της συνεργασίας με τους ψυχοθεραπευτές με εμπειρία σε σχετικά θέματα διερεύρυνσης."

Τιτίκα Νικέα - Μουράτογλου, δικηγόρος Αθηνών

"Ήταν αυτό ακριβώς που ήθελα. Ανταποκρίθηκε πλήρως στα δικά μου ζητούμενα. Ήταν εξαιρετική ιδέα η συνεργασία με το Ινστιτούτο."

Φωτεινή Ανδριώτη, δικηγόρος Θεσσαλονίκης

"Ελπίζω να χρησιμοποιήσω τις εκπαιδευτικές μεθόδους από την καθημερινότητα μέχρι το επάγγελμα. Το πρόγραμμα ανταποκρίθηκε στους στόχους του με αποκορύφωμα τα βιωματικά εργαστήρια."

Μαρία Διδύμου, δικηγόρος Λάρισας

 

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί και πάλι σε συνεργασία με το τμήμα Θεραπείας Οικογένειας του Ανοικτού Ψυχοθεραπευτικού Κέντρου και θεωρείται απαραίτητο σε δικηγόρους, διαπιστευμένους διαμεσολαβητές, νομικούς, ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, εκπαιδευτικούς και όσους απασχολεί το εν λόγω ζήτημα. Οι προεγγραφές άρχισαν!

Οι ημερομηνίες αναμένεται να οριστικοποιηθούν.

Παρακαλούμε για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις ενδιαφέροντος απευθυνθείτε στο 210-3620274, ή μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , κα Ισμήνη Καραγιώργη.

 

family mediation2