Εκπαίδευση 16-18/4 : Επίλυση Συγκρούσεων στην οικογένεια με διαμεσολάβηση

Το Ελληνικό Κέντρο Διαμεσολάβησης και Διαιτησίας σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Θεραπείας Οικογένειας και Ζεύγους του Ανοικτού Ψυχοθεραπευτικού Κέντρου διοργανώνει εκπαίδευση διάρκειας 25 ωρών στην Επίλυση Συγκρούσεων στην οικογένεια με διαμεσολάβηση κατά το διάστημα 16-18 Απριλίου 2015

Η εκπαίδευση θεωρείται ιδιαίτερα χρήσιμη σε:

-          Δικηγόρους

-          Διαπιστευμένους διαμεσολαβητές ή διαμεσολαβητές υπό διαδικασία διαπίστευσης

-     Όσους επαγγελματίες εμπλέκονται στις οικογενειακές διαφορές: νομικοί, ψυχολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί, εκπαιδευτικοί, παιδαγωγοί κ.ά.

-          Όσους ενδιαφέρονται για το εν λόγω αντικείμενο.

 

Στην εκπαίδευση συμμετέχουν δεκαοκτώ (18) άτομα. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

Το πρόγραμμα του σεμιναρίου αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα. Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του Κέντρου, Πανεπιστημίου 16, μετρό Σύνταγμα. 

 

Με την επιτυχή ολοκλήρωση, θα χορηγηθεί πιστοποιητικό συμμετοχής από το ΕλλΚΔΔ και το Ανοικτό Ψυχοθεραπευτικό Κέντρο.

 

Λόγω των περιορισμένων διαθέσιμων θέσεων παρακαλούμε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας για συμμετοχή, με την αποστολή της δήλωσης μέχρι και την Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015 στα Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ή στο φαξ +30 2103626610.

 

Το κόστος συμμετοχής στην εκπαίδευση ανέρχεται σε 450

Βρείτε συνημμένα την ανακοίνωση, το πρόγραμμα και τη φόρμα δήλωσης ενδιαφέροντος.

 

family mediation