19/12: Χορωδία διαμεσολαβητών στη Νομική Βιβλιοθήκη!

Στις 19 Δεκεμβρίου, ημέρα Παρασκευή και ώρα 19.00 στην αίθουσα Ευρώπη των εκδόσεων Νομική Βιβλιοθήκη (Μαυρομιχάλη 23), θα πραγματοποιηθεί χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από την Χορωδία των Διαπιστευμένων Διαμεσολαβητών του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. 

Η εκδήλωση αυτή γίνεται από εκείνους με σκοπό την οικονομική ενίσχυση των εγκλείστων κρατουμένων γυναικών-μητέρων  στα  καταστήματα του Υπουργείου Δικαιοσύνης. Οι γυναίκες αυτές διαμένουν μαζί με τα  παιδιά τους, μέχρι αυτά να συμπληρώσουν το 3ο έτος της ηλικίας τους (μωρομάνες). 

Όσοι θα ήθελαν να συμμετάσχουν στη χορωδία για την προετοιμασία της Χριστουγεννιάτικης αυτής γιορτής, ας το δηλώσουν στο e- mail: /Users/Elsi/Downloads/ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. "> Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , το συντομότερο δυνατόν. Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να προσέλθουν στις 21/11/14, ημέρα Παρασκευή και ώρα 19.00-21.00 στην οδό Σκουφά 24, 3ος όροφος, (δικ. γραφείο Φαροπούλου).

Σας περιμένουμε όλους!

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε το συνημμένο Δελτίο Τύπου.      

chorus singing

 

Attachments:
Download this file (Chorodia_invitation.pdf)Chorodia_invitation.pdf144 kB