Δευτέρα 12 Μαΐου: Δωρεάν Σεμινάριο για τη Βασική Εκπαίδευση Διαμεσολαβητών

Το Ελληνικό Κέντρο Διαμεσολάβησης και Διαιτησίας σε συνεργασία με το βρετανικό οργανισμό Centre of Effective Dispute resolution (CEDR) διοργανώνει δίωρο δωρεάν Σεμινάριο στην Αθήνα για την παρουσίαση του προγράμματος εκπαίδευσης διαμεσολαβητών του Ινστιτούτου Κατάρτισης Διαμεσολαβητών Λάρισας (ΙνΚαΔιΛ - http://www.inkadil.gr/), την προσεχή Δευτέρα 12 Μαΐου 2014, 6μ.μ., Πανεπιστημίου 42, 3ος όροφος.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί με την επιστημονική επιμέλεια της Ομάδας Εκπαιδευτών (Faculty) του CEDR και θα περιλαμβάνει:
- Σύντομη εισαγωγή στο θεσμό της Διαμεσολάβησης,
- Παρουσίαση της μεθοδολογίας και του εποπτικού υλικού του προγράμματος του CEDR, 
- Πληροφόρηση για τη δυνατότητα λήψης Πιστοποίησης τόσο από το βρετανικό οργανισμό, όσο και από το Ινστιτούτο Κατάρτισης Διαμεσολαβητών Λάρισας,
- Ενημέρωση για πρακτικά ζητήματα της εκπαιδευτικής διαδικασίας με προσωπικές συνεντεύξεις με τα μέλη της Ομάδα Εκπαιδευτών και
- Μικρή Δεξίωση στο τέλος της εκδήλωσης.
Η εκδήλωση απευθύνεται σε δικηγόρους, αλλά και επιστήμονες άλλων ειδικοτήτων.

Σημειώνεται ότι το Πρόγραμμα Βασικής Εκπαίδευσης Διαμεσολαβητών που προσφέρει το Κέντρο είναι από τα πλέον οικονομικά της αγοράς καθώς το κόστος του ανέρχεται στα 1650 ευρώ, συμπεριλαμβανομένων πλούσιου εκπαιδευτικού υλικού, κόστους διερμηνείας καθόλη τη διάρκεια της εκπαίδευσης και διατροφής/ διαλειμμάτων καφέ των εκπαιδευόμενων.

Για πληροφορίες/ εγγραφές, απευθυνθείτε στη γραμματεία μας, τηλ. 210-3620274 ή στο mail  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . 

Δείτε συνημμένα τη σχετική ανακοίνωση καθώς και δήλωση συμμετοχής.                            subscribe