12 Απριλίου: Συζητάμε για τη Βία!

Πώς αναγνωρίζουμε την ύπαρξη βίας; Μπορούμε να κάνουμε κάτι; Πώς αμυνόμαστε;

Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος EIRENE για τη διάδοση της διαμεσολάβησης, το ΕλλΚΔΔ σε συνεργασία με τη διεθνή οργάνωση ΜΒΒΙ διοργανώνουν το Σάββατο 12 Απριλίου και ώρα 9πμ ημερίδα με θέμα "Η βία σήμερα". Η ημερίδα είναι ανοιχτή προς όλους και δεν παρουσιάζει την κλασική μορφή οργάνωσης βασισμένης σε εισηγήσεις ειδικών, αλλά βασίζεται κυρίως στη διάδραση με τους συμμετέχοντες. Θα οργανωθούν υποομάδες εργασίας ανάλογα με τη θεματική ενδιαφέροντος των συμμετεχόντων, οι οποίοι αφού επιλέξουν μεταξύ των θεματικών, θα συζητήσουν σε στρογγυλή τράπεζα και θα εξάγουν από κοινού πορίσματα επί των αναλυόμενων θεματικών.

1. Η βία στη γειτονιά

2. Η βία στον εργασιακό χώρο                     lets discuss             

3. Η βία στο σχολείο

4. Βία και μετανάστευση

Σημειώνουμε ότι η ημερίδα έχει ως στόχο να συγκεντρώσει όσα περισσότερα άτομα γίνεται από όλους τους χώρους, ώστε να δοθεί η ευκαιρία ενός ουσιαστικού διαλόγου, ακόμη και μεταξύ φαινομενικά στοχοποιημένων κοινωνικά ομάδων.

Για δηλώσεις συμμετοχής, αποστείλατε συμπληρωμένη την αίτηση συμμετοχής στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Για πληροφορίες, απευθυνθείτε στο Κέντρο μας στο 210-3620274. Σας περιμένουμε όλους!